Nyhetsbrev från sportsmanager

Hej kära medlemmar i Partille Tennis & Padel,

 

Hoppas att ni alla mår bra och att det har spelats mycket tennis och padel under de första månaderna av 2024. Nu när våren äntligen är här (förhoppningsvis för att stanna) så tänkte jag att det är ett ypperligt tillfälle att uppdatera er med vad som har hänt och vad som kommer att hända framöver på klubben.

 

Klubbkläder: Klubbkläderna är äntligen på plats, och många har redan hämtat ut sina fina kläder. Om du missade att beställa så finns det en liten kollektion kvar här på klubben, för den som vill ha klubbkläder. Kom förbi mig så fixar vi det.

 

Aktiviteter: Vecka 8 startade vi igång med lunchaktiviteter både på Tennis & Padel, och jag vill tacka er alla som har deltagit! Det har varit en succé! För er som inte känner till det har vi följande aktiviteter:

 

Tisdagar kl. 12-13: Teknik-tisdag, där vi fokuserar på att förbättra era tekniker.

Torsdagar kl. 12-13: Tempo-torsdag, med matchspel i högt tempo. Här rekommenderar vi att ni är vana tennisspelare som klarar av matchspel i högt tempo.

Fredagar kl. 12-13: Lunch Padel, för nybörjare som vill utveckla sitt spel.

Nu vill vi ta nästa steg och utöka med fler aktiviteter både på lunchtider och på morgonen innan jobbet. Så jag vill få er feedback– vilka dagar och tider samt vilken typ av träningsupplägg önskar ni? Jag är öppen för alla förslag och idéer. Maila till: oskar@partilletennis.se.

 

En gång i månaden har vi även en större padelturnering som vi har fått med några bra sponsorer på som bidrar med fina priser, senast så fick vinnaren ett presentkort på 3000 kr. och den blev fullbokad på bara någon timme. Vilken sponsor det blir för april kommer ni snart att se på våra sociala medier.

 

Medlemsförmåner: Vi har fått några nya sponsorer som vill vara med och bidra till vår fina förening, bland annat Racketnow och RS. Förutom att hjälpa oss som förening vill de även erbjuda våra medlemmar bra rabatter på deras hemsidor. Partille Tennis & Padel har följande rabatter och rabattkoder:

 

Racketnow: En racketsportbutik online (https://racketnow.com/). Här får vi 20% rabatt på alla köp till ordinariepris med koden: PARTILLE20.

RS: (https://rs-sports.com/). Med koden PARTILLE30 får vi 30% rabatt på ordinariepriser.

 

Jumpyard är en av Partille Tennis & Padels nyaste sponsorer! Tillsammans med Jumpyard kommer vi att ha en "föreningskväll" den 19 maj kl. 17:00–19:00 där vi som medlemmar kan hoppa till ett rabatterat pris på 129 kr per medlem istället för 289 kr. Jag kommer att lägga upp all info och inbjudan på vår hemsida i slutet av veckan, men om du vill anmäla dig redan nu, maila till mig på oskar@partilletennis.se med ämnet "Anmälan Jumpyard".

 

Förhoppningsvis kommer det fler förmåner för er medlemmar med i nästa nyhetsbrev, men mer om det då 😊

 

Vårstädning på klubben: Den 20 april kl. 12-16 bjuder vi in alla medlemmar att hjälpa till med vårstädning på klubben både utomhus och inomhus. Grillen kommer vara igång och städdagen avslutas med padel och tennis i roliga spelformer för de som önskar kl. 16-18. En separat inbjudan kommer och det kommer även finnas anslag på klubbens whiteboard där du kan anmäla dig till olika arbetsuppgifter samt till tennis och padel efteråt.

 

Utebanorna: Som ni säkert har sett har arbetet med att färdigställa utebanorna redan börjat. Vi valde att göra en stor del av arbetet själva för att vara säkra på att vi blir klara i tid och för att hålla nere kostnaderna. Den 4 maj kommer banorna vara spelklara och då är ni varmt välkomna att delta i vårt öppningsevent. En inbjudan kommer separat.

 

Sommarläger: Vecka 25 & 26 kommer vi att ha våra populära Sommar Camps för juniorer och vuxna. All information finns nu på vår Matchi-sida och kommer att finnas i hallen från och med imorgon lunch. För att sammanfatta det kort kommer vi köra måndag-torsdag 09:00-15:00 för juniorer, 09:00-12:00 för barn födda 2017–2018 och 18:00-20:00 för vuxna.

 

Kompisvecka Tennisskolan: Under vecka 17 (22-27 april) kommer vi att ha en kompisvecka för Tennisskolan. Detta innebär att alla elever får ta med sig en vän till träningen så att fler får testa på vår fantastiska sport. Alla elever kommer få med sig information hem från träningen denna vecka.

 

KM: Vi har en ambition att i slutet av augusti/början av september anordna ett klubbmästerskap på klubben. Exakta datum, tider och vilka klasser som kommer att spelas kommer längre fram. Men jag vill redan nu meddela att till 99% kommer det att bli av och jag tar gärna emot tankar och idéer på vilka klasser ni hade önskat.

 

Detta är en översikt av vad som händer nu och framöver på klubben. Om ni har frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att kontakta mig.

 

Tack för ert engagemang så ses vi på klubben!

 

Med vänliga hälsningar,

 

Oskar Henriksen 

Anders Hammarstrand