Styrelsens nyhetsbrev

Styrelsens nyhetsbrev 1 – april 2024

Tillsammans kan vi klara det!

En ny styrelse är på plats efter årsmötet den 25 mars på Partille Tennis & Padel. Invalda blev: Ordförande Linus Johansson, ledamöterna Peter Lundin, Isabella Stenman, Ingemar Sandahl, Linda Svedstam, Björn Andersson, Linus Hansson samt suppleanterna Sonja Milosevic och Tom Chamney.

Låt oss börja med att rikta ett stort tack till den gamla styrelsen för deras insatser för klubben. Tack, Björn Huss, Charlotte Odhe, Fredrik Abrahamsson, Thomas Alm, Erik Lorentzon och Johannes Harlin. Under deras tid har klubben genomgått stora förändringar. Från att varit en tennisklubb till att nu också kunna erbjuda padelspel. Dessutom har vi fått en vinterträdgård, ny kafédel, kök, reception och korridor. Partille tennis & padel har blivit en modernare klubb med en mer attraktiv miljö.

Vår utmaning blir att förvalta deras arv på bästa sätt och se till att de stora investeringar klubben genomfört de senaste åren ger avkastning som kan på sikt bidra till en hållbar ekonomi. Vi som representerar den nya styrelsen har längtat efter att få påbörja det arbetet. Samtidigt är vi väl medvetna om att det kommer bli tufft men tillsammans med våra kompetenta medarbetare och engagerade medlemmar är vi övertygade om att vi kommer klara detta.

Redan dagen efter årsmötet hade vi vårt första styrelsemöte. Mötet genomsyrades av ambitionen att öka trivseln på klubben med små enkla medel. Därför bjuder vi på kaffe under hela april månad. På tv:n i caféet ska vi försöka ha tennis på så ofta som möjligt. Vi tar bort förbudet mot att ha på skor nu när snöslasket och gruset är borta. Vi ser ökad trivsel för vår personal, medlemmar och besökare som nyckeln för att skapa social hållbarhet över tid.

Under påsklovsveckan kommer vi påbörja uppfräschning av toaletterna med färg och lite ny inredning. Borden i caféet kommer få en ansiktslyftning. På klubben kommer det införas ett sopsorteringssystem som möjliggör för oss att bli en mer ekologisk hållbar klubb.

Vi kommer även påbörja arbetet med att iordningsställa grusbanorna. Vår målsättning är att vi ska kunna inviga dem i maj månad med ett event för alla medlemmar. Boka in 4 maj i kalendern för invigningsfestligheterna i samband med gruspremiären. Missa heller inte vårstädningen den 20 april på klubben med traditionsenlig grillning, padel och tennis i olika spelformer.

Ser fram emot att se dig på klubben och få prata över en kopp kaffe om vad vi tillsammans kan göra för att bygga klubbkänsla och öka trivseln på klubben.

 

Linus Johansson

Ordförande Partille Tennis & Padel

Anders Hammarstrand