Nyhetsbrev från sportsmanager

Hej kära medlemmar i Partille Tennis & Padel,

 

Efter snart 2 månader på jobbet är det med stor glädje jag vill delge lite spännande saker som är på gång i vår förening. 

Men först och främst vill jag uttrycka min tacksamhet för det otroligt varma välkomnandet jag har fått från spelare, föräldrar, medlemmar och kollegor. Det är fantastiskt att vara en del av denna gemenskap! 

Som ni säkert sett när ni varit på klubben, så har vi flyttat ner våra arbetsplatser från övervåningen till fd receptionen. Vi har nu vårt kontor vid entrén för att vara mer tillgängliga, finnas tillhands för våra medlemmar och kunna välkomna alla våra besökare. Vår dörr står alltid öppen, så har ni frågor eller funderingar som ni behöver hjälp med, tveka inte att fråga oss.

 

Klubbkläder:

Vi har påbörjat ett omfattande samarbete med RS och tagit fram en exklusiv klädkollektion som kommer att vara våra officiella klubbkläder det kommande året. Från vecka 7 till vecka 9 kommer vi ha en provkollektion på plats där ni har möjlighet att prova storlekar och välja de plagg ni är intresserade av. Beställningar kan göras direkt till mig, och vi förväntar oss att plaggen ska vara tryckta och klara för leverans under vecka 10.

 

Aktiviteter:

Från vecka 8 kommer vi utöka vårt utbud av aktiviteter under lunchtid på vardagar. Det kommer inkludera allt från nybörjar-tennis/padel för vuxna till mer avancerat matchtempo. Jag och Augustin kommer att vara tränare för dessa pass. Anmäl er redan nu genom följande länkar eller tipsa en vän!

 

Tisdagar: Lunch Tennis Nybörjare

11-12: https://share.matchi.com/occasions/1207989

12-13: https://share.matchi.com/occasions/1207996

Torsdagar: Tempo tennis

11-12: https://share.matchi.com/occasions/1209914

12-13: https://share.matchi.com/occasions/1209915

Fredagar: Lunch Padel Nybörjare

11-12: https://share.matchi.com/occasions/1208244

12-13: https://share.matchi.com/occasions/1208245

 

Tävlingar:

Efter den paus som varit av vår inomhusturnering så kan jag glatt meddela att vi framöver siktar på att hålla våra årliga turneringar 2025. Jag arbetare redan med att utveckla turneringarna för att göra dem mer attraktiva och proffsiga. Undersöker även möjligheter för ytterligare tävlingar framöver.

Utökad verksamhet Tennis/Padel:

Vi jobbar intensivt med att öka antalet träningstillfällen och öppna upp nya grupper för att ge ännu fler möjligheten att spela tennis & padel. Anmäl ert intresse för vår Tennis- och Padelverksamhet på Matchi genom denna länk.

 

Utebanor:

Tyvärr har våra fina utebanor blivit utsatta för sabotage samt att de behöver rustas upp efter padelbygget. Vi arbetar nu med att ta in offerter för omläggning av de befintliga två grusbanorna samt att lägga till en singelbana nära padelhuset. Vi förväntar oss att få in alla offerter under den kommande veckan, jag återkommer med mer info när alla offerter är på plast och styrelsen fått allt underlag och kan börja jobba med frågan.

 

Sponsorer/Samarbetspartners:

Ett område av stor vikt för vår verksamhet är samarbetet med sponsorer. Vi har utvecklat ett helt nytt sponsorprogram med olika paket, vilket kommer att publiceras på vår hemsida inom kort. Har ni frågor eller vill veta mer, tveka inte att höra av er.

 

Detta är en översikt av vad som händer nu och framåt på klubben. Om ni har frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att kontakta mig.

 

Tack för ert engagemang och ha en fortsatt härlig dag!

 

Med vänliga hälsningar,

Oskar

Sportsmanager

Partille Tennis & Padel

Anders Hammarstrand