Registrera din bil när du parkerar!

Med start den 1 September kommer Securitas att bevaka föreningens parkering och de ytor som omger Partille Tennis & Padel. Denna åtgärd har som mål att motverka inbrott, skadegörelse och obehörig parkering, vilket dels ökar säkerheten samt gör att det blir lättare att hitta en parkering för de som skall spela tennis eller padel.

Det som är VIKTIGT är att man registrerar sin bil när man anländer till hallen. Detta kan görs genom att man scannar en QR-kod som finns placerad i entrén inne i hallen och följer instruktionerna. När ni registrerat bilen så står man gratis i tre timmar och efter det får man förnya sin parkering om man skulle behöva göra detta. Bilar som ej registrerats blir bötfällda av Securitas. Det finns också möjlighet att parkera mot en avgift och då använder man den parkeringsapp som skyltas vid parkeringarna.

Vi ser fram emot att tillsammans med Securitas, arbeta för att säkerställa att våra medlemmar och besökare kan njuta av sina aktiviteter på Partille Tennis & Padel och känna sig trygga.

Anders Hammarstrand